Hi!
I want update database from Lublin. Please add the following operators:
MKP Lublin
Autobusowe Konsorcjum Lubelskie
IREX Sosnowiec
Contbus Stanisław Olszak
KMKM Warszawa
PKS Wschód S.A
Rename:
LKK Lublin > Lubelska Korporacja Komunikacyjna
Poland - operators / Polskie operatorzy
Czy to wszystko chodzi w Lublinie czy jeszcze gdzie? (Przepraszam za to, jak mówię po polsku, bo jeszcze uczę go).
Cześć! Dobrze Ciebie rozumiem. Wszystko oprócz "KMKM Warszawa" jeździ w Lublinie, ale firma IREX Sosnowiec jest z innego miasta i jeździ po Lublinie na zlecenie . Pogrupowałem według miast gdzie mają główne siedziby. W nawiasach podaję województwa (ros. Область).
Lublin (Lubelskie):
MKP Lublin
Contbus Stanisław Olszak
PKS Wschód S.A
Sosnowiec (Śląskie):
IREX Sosnowiec
Warszawa (Mazowieckie):
KMKM Warszawa
Pozdrawiam serdecznie!
Lublin (Lubelskie):
MKP Lublin
Contbus Stanisław Olszak
PKS Wschód S.A
Sosnowiec (Śląskie):
IREX Sosnowiec
Warszawa (Mazowieckie):
KMKM Warszawa
Pozdrawiam serdecznie!
Dziękuję bardzo. Wieczorem to zrobiję.
Zrobiłem. Proszę zobaczyć.
Cześć.
Chciałbym się dowiedzieć, jak należy wpisywać przewoźników - skrótami, czy pełną nazwą. Na chwilę obecną jest problem, ponieważ część przedsiębiorstw jest wpisanych skrótem (np. MPK Wrocław), a część pełną nazwą (np. Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne Legnica). Myślę, że warto byłoby to zunifikować.
Chciałbym się dowiedzieć, jak należy wpisywać przewoźników - skrótami, czy pełną nazwą. Na chwilę obecną jest problem, ponieważ część przedsiębiorstw jest wpisanych skrótem (np. MPK Wrocław), a część pełną nazwą (np. Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne Legnica). Myślę, że warto byłoby to zunifikować.
Cześć.
Zgadam się. Myślę że lepiej będzie wpisywać skrótami. Ale na razie nie mam czasu żeby wszystko zunifikować.
Zgadam się. Myślę że lepiej będzie wpisywać skrótami. Ale na razie nie mam czasu żeby wszystko zunifikować.